Skip to content

SH

Over mij

Hi, leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

Mijn naam is Stella Happel en ben 21 jaar oud. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Communication & Multimedia Design op Avans Hogeschool in Breda. Ik ben gespecialiseerd in Sound Design en Grafisch ontwerp. Films, Installaties, Apps, Documentaires zijn projecten waar ik onder andere aan heb gewerkt. Door mijn brede oriëntaties kan ik me in diverse vakgebieden goed inleven. 

Om mij te specialiseren heb ik een halfjaar stage gelopen bij Any Colour Post Productions in Rotterdam in Sound Design. Ik heb op diverse films sets gestaan als geluidsvrouw en heb geluidsnabewerking gedaan voor films, animaties, documentaires en games. De manier waarop je projecten presenteert is uitermate belangrijk, daarom ben ik ook erg geïnteresseerd in grafisch ontwerp. 

Ik denk graag mee in hoe je jouw verhaal communiceert naar de buitenwereld. Door mijn fascinatie met storytelling, besloot ik na mijn stage de minor Creative Storytelling te volgen op de Hogeschool Utrecht. Daar leerde ik de kracht van verhalen vertellen door middel van film, theater dans en performance en dit te verwerken binnen mijn projecten.

Naast mijn werk ben ik veel in de muziekwereld te vinden. Ik ben een enorme muziekliefhebber. Muziek heeft het vermogen om je onmiddellijk een emotie te laten ervaren. De muziek begint daar waar de kracht van het woord stopt. Ik componeer muziek en treed op als muzikaal duo tijdens feesten en partijen als Stella & Sanne. Daarnaast ben ik violiste in het Euregio Jeugdorkest. We spelen met dit orkest in Nederland & België.

Heb je vragen of wil je met mij samen te werken, voel je vrij om contact op te nemen.

© 2022 Stella Happel